Kodused kummikommid

Sul on vaja:
80 g (1 pakk) tarretisepulbrit
10 g (2 tl) toiduželatiini
2 spl külma vett
1 dl kuuma vett

1 dl kuuma vett
115g (1 dl) suhkruga kondenspiima
15g (3 tl) toiduželatiini
3 spl külma vett

Vormiks sobib nii spetsiaalne kommivorm kui ka kommikarbi sisu (kasutan Toffifee kommikarbi plastsisu)

06a0e0effecbc3a8be8f95134bbbc20e

Esimene kiht:
Mõõda topsi 10 grammi toiduželatiini, lisa 2 spl külma vett ja jäta želatiin 10 minutiks paisuma. Võta väike kastrul või kastmepann ja vala sinna tarretisepulber, lisa kuum vesi. Soojenda segu pliidil, kuni pulber on lahustunud, lisa paisunud želatiin ja sega kuni želatiin on sulanud. ÄRA KEEDA!
Jaga segu vormidesse nii, et jääks ruumi ka teise kihi jaoks.

da05eaebe63766e34ea06fcdf7201861

Teine kiht:
Mõõda topsi 15 grammi toiduželatiini, lisa 3 spl külma vett ja jäta želatiin 10 minutiks paisuma. Võta väike kastrul või kastmepann ja vala sinna kuum vesi, lisa kondenspiim. Soojenda segu pliidil keemiseni, lisa paisunud želatiin ja sega kuni želatiin on sulanud. ÄRA KEEDA!
Lase segul pisut jahtuda ja täida vormid.

b4fa181da18ce2b0c8d32d56ac60f40d

Kommid tarretuvad päris kiiresti, kuid kõige parem tulemus saab siis, kui hoiad komme külmikus vähemalt tund aega. Võta kommid ettevaatlikult vormist välja ja naudi.
Hoiatan, kommidest võib jääda sõltuvusse!

597c73f3d091e6e29110554da3b9fe528f443dc457fc99da0618a62cda924153

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s