Õhtusöök

Grillkana & lillkapsasalat

Kana marineerimiseks kasutasin pakimarinaadi, millele lisasin 1 spl fariinsuhkrut, 2 spl õli ja natukene Santa Maria tsitrus-grillsegu.

Lillkapsasalat
1 väike lillkapsas
2 tomatit
150g kõvemat juustu
värsket tilli
soola, sidrunipipart
hapukoort või maitsestamata jogurtit

Lõigu lillkapsas õisikuteks, vala peale keev vesi ja 1-2 tl soola. Lase lillkapsal seista umbes 10 minutit (lillkapsas peab jääma krõmpsuv). Kurna, lase jahtuda ja soovi korral lõika õisikud väiksemateks tükkideks. Lõika tomat ja juust kuubikuteks. Haki värske till ja lisa salatile. Maitsesta soola ja sidrunipipraga. Lisa maitse järgi hapukoort. Naudi koos grill-lihaga 🙂

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s