Õhtusöök

Grillkana & lillkapsasalat

Kana marineerimiseks kasutasin pakimarinaadi, millele lisasin 1 spl fariinsuhkrut, 2 spl õli ja natukene Santa Maria tsitrus-grillsegu.

Lillkapsasalat
1 väike lillkapsas
2 tomatit
150g kõvemat juustu
värsket tilli
soola, sidrunipipart
hapukoort või maitsestamata jogurtit

Lõigu lillkapsas õisikuteks, vala peale keev vesi ja 1-2 tl soola. Lase lillkapsal seista umbes 10 minutit (lillkapsas peab jääma krõmpsuv). Kurna, lase jahtuda ja soovi korral lõika õisikud väiksemateks tükkideks. Lõika tomat ja juust kuubikuteks. Haki värske till ja lisa salatile. Maitsesta soola ja sidrunipipraga. Lisa maitse järgi hapukoort. Naudi koos grill-lihaga 🙂

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s