Gluteenivaba tort

Marie sünnipäevale oli tulemas klassiõde, kel on nii laktoosi- kui ka gluteenitalumatus. Et ka see laps saaks sünnipäevast rõõmu tunda, otsustasin teha koogi, mida saaksid kõik süüa. Gluteenivaba biskviidi retsepti leidsin Nami-Nami retseptikogust. Rääkisin tüdruku emaga ja ta kiitis Knorr Vispi kasutamise heaks. See on madala laktoosisisaldusega ja kui lisada pisut vaniljekastmepulbrit (seda, mida ei pea keetma) siis kreem saab päris hea. Vahele lõikasin maasikad ja peale panime kiivi, mustikad ja maasikad.
Kuna ma tegin esimest korda mandlijahust biskviiti, siis ma ei osanud arvata, et see nii kuiv jääb. Biskviiti oleks võinud immutada või siis kasutada maasikatoormoosi maasikate asemel. Järgmine kord olen targem 🙂



Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s