Toorjuustukook “30”





Et sünnipäev oleks magusam…

Kahekihiline biskviitpõhi
400 g maitsestamata toorjuustu
250 g suhkruga kondenspiima
2 tl vanillsuhkrut
260 g vahukoort
200 g valget šokolaadi
500 g maasikaid

Sega omavahel toorjuust ja kondenspiim, lisa vanillsuhkur. Vahusta eraldi kausis koor ning sega toorjuustu hulka. Sulata šokolaad ja lisa kreemile. Sega korralikult läbi.
Pane esimene biskviidikiht taldrikule. Peale määri natukene kreemi, laota kreemile maasikad, maasikate peale määri pool ülejäänud kreemist. Pane peale teine biskviit ja määri peale ülejäänud kreem. Lase üleöö külmas seista.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s