Toorjuustukook “30”





Et sünnipäev oleks magusam…

Kahekihiline biskviitpõhi
400 g maitsestamata toorjuustu
250 g suhkruga kondenspiima
2 tl vanillsuhkrut
260 g vahukoort
200 g valget šokolaadi
500 g maasikaid

Sega omavahel toorjuust ja kondenspiim, lisa vanillsuhkur. Vahusta eraldi kausis koor ning sega toorjuustu hulka. Sulata šokolaad ja lisa kreemile. Sega korralikult läbi.
Pane esimene biskviidikiht taldrikule. Peale määri natukene kreemi, laota kreemile maasikad, maasikate peale määri pool ülejäänud kreemist. Pane peale teine biskviit ja määri peale ülejäänud kreem. Lase üleöö külmas seista.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

w

Connecting to %s