Mango





Mango-toorjuustukook

200 g Digestive küpsiseid
60 g võid
20 g želatiini (1 sl on ca 8 g)
4 sl vett
125 ml vahukoort
500 ml mangopüreed
125 g suhkrut
240 g toorjuustu

Kate:
100 g mangopüreed
3 g želatiini

Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga (käsitsi). Kata küpsisepuruga koogivormi põhi (mis on eelnevalt vooderdatud küpsetuspaberiga) ja aseta külmkappi hanguma. Paisuta želatiin 4 sl veega. Kuumuta püree, lisa suhkur ja paisutatud želatiin. Sega, kuni želatiin on sulanud. Jahuta püree ca 35–40 kraadini ning sega toorjuustuga. Lõpuks lisa vahustatud koor. Vala segu koogivormi ja pane 2 tunniks külma. Kui kook on tardunud, tee 100 g püreest ja 3 g želatiinist koogile pealmine kiht.

/Retsepti autor on Tarmo Nõlvand, KÖÖK/2006/

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s