Kodused müslibatoonid

Paar kuud tagasi üritasin teha müslibatoone. Google abil leidsin retsepti, kuid midagi head tookord valmis ei saanud. Ma ei tea, kas viga oli retseptis või tegin ise midagi valesti, igal juhul süüa tookordsed käkid ei kõlvanud. Isu koduste müslibatoonide järgi aga ei kadunud.

Ja paar nädalat tagasi, täiesti juhuslikult, leidsin ühe norrakeelse retsepti. Kõik toiduained olid kapis olemas ja pikemalt mõtlemata asusin aineid kokku segama:

3 dl röstimata müslit                                                                                                                            1 dl rosinaid või teisi kuivatatud puuvilju                                                                                            6 tl suhkrut
1 muna
1 munavalge
6 spl maapähklivõid
200 g tumedat šokolaadi

Sega kausis müsli, rosinad vm, suhkur, muna, munavalge ja maapähklivõi. Vormi märgade kätega saadud segust parajad batoonid ja pane need küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 160° juures 20-25 minutit.Sulata vesivannil tume šokolaad. Jahtunud müslibatoonid vala üle šokolaadiga ja pane külmikusse tahenema.
Nii lihtne ongi!

Kodused müslibatoonid

Pühapäevased muffinid said ka pildile. Retsepti leidsin Nami-Nami retsptikogust.

Mustikamuffinid

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s